Management

Crisismanagement

Soms zijn er situaties die zakelijk gezien uitzichtloos lijken. Er is te weinig personeel, teveel personeel of ongemotiveerd personeel. De kosten rijzen de pan uit of er is een heleboel gedoe binnen het bedrijf waardoor niets vanzelf lijkt te gaan en alles moeite kost. Op de een of andere manier loopt het niet meer - en dat eigenlijk al een hele tijd. U bent het overzicht kwijt, ten einde raad en zit met de handen in het haar.

Op zulke momenten is PASCOM er voor u. Wij hebben binnen no time het overzicht en weten welke beslissingen er genomen moeten worden om de boel weer recht te zetten. U moet wel bereid zijn om ervoor te gaan. Het lef hebben om rigoureuze maatregelen te treffen, want waar gehakt wordt daar vallen spaanders.

Het verschil is alleen dat wij u hierbij helpen en dit altijd op een integere en kwalitatieve wijze doen. Wij zijn open, eerlijk en direct. Soms zijn harde maatregelen nodig, maar we brengen de vitaliteit en winstgevendheid terug in uw bedrijf.

We doen dit altijd op opbouwende wijze en blijven altijd denken vanuit onze klant. PASCOM staat dan ook voor een eerlijk en concreet advies waar u iets mee kunt. Zodat u straks weer opgelucht en geïnspireerd aan het werk kunt gaan.

Interim-management

Mist u sturing in een bepaald project of is de toekomst van uw bedrijf op losse schroeven komen te staan? PASCOM kan op zulke momenten inspringen om weer sturing te geven aan de situatie. Een tijdelijke oplossing op maat om de zaken snel en duidelijk op de rit te krijgen. U kunt ons inhuren als interim-manager of bedrijfsadviseur.

Het kan ook zijn dat u er in uw functie in de loop van de tijd taken en verantwoordelijkheden bij hebt gekregen die u eigenlijk helemaal niet passen. Of u wilt deze wel uitvoeren, maar eigenlijk ontbreekt het u aan tijd en wellicht aan een stukje kennis of ervaring. Op zulke momenten helpt PASCOM u graag uit de brand. Door tijdelijk extra handjes te leveren, door taken over te nemen of door u te helpen uw werk op een overzichtelijke en zelfstandige manier uit te voeren.

Neem vandaag nog contact op om orde op zaken te stellen.