Coaching

Persoonlijke coaching

We besteden vaak veel tijd, geld en aandacht aan de buitenkant van bepaalde zaken. Maar waarom niet ook goed voor de binnenkant zorgen? Iedereen kent wel momenten in z'n leven dat het niet zo lekker loopt, het stroever gaat dan gewoonlijk en extra inzicht en begeleiding welkom zouden zijn.

Op zulke momenten kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van PASCOM. Persoonlijke coaching op maat heeft zo z'n voordelen. Zo kunnen we direct kijken naar uw eigen situatie. We bespreken de in's en out's en op die manier krijgen we al snel een duidelijk inzicht en overzicht. De knelpunten zijn in kaart en vanaf nu kijken we vooruit, naar de doelen die we hebben gesteld. Om die te bereiken bespreken we de beste en/of gewenste strategie en vertalen dit naar praktische, concreet uit te voeren taken. Op die manier werkt u vanaf dag één aan een positieve weg vooruit.

Werkt u binnen een organisatie of een project met meerdere mensen en ziet u dat een van uw medewerkers of vrijwilligers wel wat extra begeleiding kan gebruiken? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Budgetcoach / Life Entrepreneurship

Wat werkt er nu beter dan leren door te vallen en weer op te staan? PASCOM is zelf ervaringsdeskundige en heeft geleerd van de periode waarin we financieel kopje onder dreigden te gaan. Daardoor weten we van de hoed en de rand. Het inzicht in het oplossen van financiƫle problemen vonden we zo boeiend dat we de opleiding tot budgetcoach hebben gevolgd.

We helpen u dan ook graag om weer de regie over uw persoonlijke financiën in handen te krijgen. Een voorwaarde hiervoor is wel dat een derde partij ons inhuurt, zoals een familielid of uw werkgever. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen.

Ook ZZP'ers helpen wij graag om hun bedrijfsbudget en financiële planning op orde te krijgen en te houden.

Let op: wij doen geen schuldsaneringstrajecten. Indien nodig kunnen wij u wel doorverwijzen naar de juiste instanties.

Indien u behoefte heeft aan persoonlijke coaching of een financiƫle sparringspartner dan kunt u altijd contact met ons opnemen.